Tretman kotlovskih voda

Obrada vode koja se dalje koristi za proizvodnju pare jedna je od najsofisticiranijih grana kemije voda i jedan od ključnih čimbenika povećanja učinkovitosti rada kotlova i opreme koja koristi paru.Čak i najmanje smanjenje efikasnosti kotla uslijed taloženja depozita, prekomjernog odmuljivanja ili gubitka kondenzata, može uzrokovati ogromne operativne troškove.

Preko 90 godina iskustva i predanosti u razvoju novih tehnologija tvrtke Nalco Water an Ecolab Company  usmjereno je unaprjeđivanju kemikalija za rješavanje problema kotlovskih voda. Adekvatna kemijska obrada vode u kombinaciji s naprednom 3D Trasar tehnologijom osigurava nam da u svakom trenutku našim korisnicima možemo ponuditi adekvatno i efikasno rješenje za sve zahtjeve. Prilagođeni Nalco Water  kemijski tretman pomaže zaštititi kotlovski sistem od korozije, taloženja depozita i pjenjenja kotla te osigurava sigurnu, pouzdanu i energetski efikasnu proizvodnju pare, uz smanjenu potrošnju vode i energenata.

Bilo da je Vaš cilj unaprijediti proizvodnju, zaštititi sistem proizvodnje pare i produljiti životni vijek opreme ili smanjiti troškove proizvodnje mi smo tu da Vam pomognemo primjenom sljedećih proizvoda:

  • SREDSTVA ZA VEZANJE KISIKA I PASIVACIJU
  • SREDSTVA ZA ALKALIZACIJU KOTLOVSKIH VODA
  • MULTIFUNKCIONALNA SREDSTVA ZA SPRJEČAVANJE TALOŽENJA I KOROZIJE
  • SREDSTVA ZA ZAŠTITU PARNO-KONDENZATNE LINIJE
  • SREDSTVA ZA ISKUHAVANJE KOTLOVA

Aqua Kem d.o.o
Aqua Kem d.o.o

Aqua Kem d.o.o